ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Τόνσο και Μπάσα με τον Παναθηναϊκό

Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό. εκτός έμειναν οι Τόνσο, Μπάσα. Τι δήλωσε ο Βέλεθ στην κάμερα της NOVA.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό (21:30) στο "Κλ. Βικελίδης" για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Οι κίτρινοι -όπως και οι πράσινοι- αναζητούν την πρώτη τους νίκη, έχοντας μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που το τριφύλλι θα υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Εκτός έμειναν οι Τόνσο, Μπάσα, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μενέντεθ. Αυτή αποτελείται από τους: Κουέστα, Εμαν, Βελέθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουρτ, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνεζ, Μενέντεθ, Ντουάρτε, Ιντέγιε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

ΒΕΛΕΘ: "ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ"

Ο Ισπανός στόπερ του Άρη, Φραν Βέλεθ, μίλησε στη NOVA για την επιστροφή του και το ματς του Αρη με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα βρει τον δρόμο της:

"Νιώθω καλά. Το διάστημα της διακοπής λόγω των Εθνικών Ομάδων ήταν καλό για μένα, με βοήθησε. Είμαι καλά ακόμη και για να αρχίσω στο παιχνίδι. Μίλησα και με τον γιατρό και με τον προπονητή και αν η απόφαση είναι να παίξω, είμαι έτοιμος να παίξω".

Για το παιχνίδι είπε: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη, είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς. Εμείς όμως παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν καλή και θέλουμε να την αλλάξουμε.

“Είναι λογικό ο κόσμος μας να μην είναι χαρούμενος όταν δεν παίρνουμε τη νίκη. Πάντα όμως νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου μας για 90 λεπτά. Οταν δεν παίζουμε καλά, όταν δεν δίνουμε το μάξιμουμ για την ομάδα είναι λογικό να μην είναι ευχαριστημένοι. Η ομάδα θα πάει στο παιχνίδι για τη νίκη, θα πάει 100% για τη νίκη και μετά θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Τι περιμένει να κάνει ο Αρης: "Το βασικό είναι να παίξουμε ως ομάδα. Ολα ως ομάδα. Αν παίξουμε έτσι, θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό".

Για την αλλαγή προπονητή: "Ηταν μια έκπληξη για όλους τους παίκτες οι αλλαγές και η αποχώρηση, αρχικά του κ.Διαμαντόπουλου (σ.σ.: από τη θέση του τεχνικού διευθυντή) αλλά και στη συνέχεια του κ.Παντελίδη. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φεύγει ένας προπονητής, έρχεται ένας άλλος. Τώρα είναι ο κ.Τερζής. Θέλει το καλύτερο για τον σύλλογο, για την ομάδα και αυτές τις δύο εβδομάδες προετοίμασε την ομάδα για τον παιχνίδι και σε θέματα τακτικής. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε την εικόνα που έχει η ομάδα και να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ