ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Σούντγκρεν με Βόλο

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο, με τον Μίκαελ Ένινγκ να στερείται τις υπηρεσίες του Σούντγκρεν λόγω συμπλήρωσης καρτών, ενώ ο Κόρχουτ συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης την Πέμπτη (19/12, 17.15) για τη 15η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μπορεί η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στον ΟΦΗ να έφερε αισιοδοξία στις τάξεις των "κιτρινόμαυρων", όμως η κατάρρευση στο δεύτερο μέρος και η ήττα με 3-1 γέμισε ξανά με προβληματισμό τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο, με τον Μίκαελ Ένινγκ να στερείται τις υπηρεσίες του Ντάνιελ Σούντγκρεν, αφού ο Σουηδός έχει συμπληρώσει κάρτες και ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας.

Από την άλλη, ο Μιχάϊ Κόρχουτ επανήλθε και ακολούθησε ολόκληρο το μέρος του προγράμματος ανεβάζοντας ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση, δίνοντας έτσι μία έξτρα λύση στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (19/12, 17:15), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Μιχάι Κόρχουτ ανέβασε σήμερα ακόμη περισσότερο το ρυθμό και συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο "Δασυγένειο".

* Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την ομάδα της Μαγνησίας".

Photo Credits : Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ