ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Σούντγκρεν, αλλά με Κουέστα κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ (24/11, 19:30) από την οποία απουσιάζει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που έπαθε δηλητηρίαση, ενώ αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες ο Χουλιάν Κουέστα που είναι ανέτοιμος.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (24/11, 19:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Μίχαελ Ένινγκ να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες ο Χουλιάν Κουέστα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν που έπαθε δηλητηρίαση. Όσον αφορά στο βασικό γκολκίπερ, αυτός θα είναι ο νεαρός Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιλιγγίρης, Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Ούγκο Σόουζα, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Μαρτίνς, Ιντέγε, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ