ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς προβλήματα ενόψει Αστέρα

Άρης: Χωρίς προβλήματα ενόψει Αστέρα
Άστερας, Άρης (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Άρης μπαίνει ξανά σε πρόγραμμα προετοιμασίας, αφού το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (10/11, 15.00) στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι σημαντικό για την συνέχεια.

Η ισοπαλία με 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έφερε προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας του Μίκαελ Ένινγκ. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη μαζί με τον Γερμανό προπονητή αλλά και τον Άγγελο Χαριστέα συζήτησαν τι πήγε λάθος απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες τις προηγούμενες ημέρες και στάθηκαν περισσότερο στην νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν αλλά και στην προσέγγιση κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (10/11, 15.00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η προετοιμασία ξεκίνησε με τον Ένινγκ να βλέπει όλους τους παίκτες του να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς προβλήματα όπως ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Άρης.

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Και η σημερινή προπόνηση κύλησε χωρίς προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, ενώ αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο)".

Photo Credits: Eurokinssi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ