ΑΡΗΣ

Άρης: Χαμόγελα για Λάρσον ενόψει ΑΕΛ

Άρης: Χαμόγελα για Λάρσον ενόψει ΑΕΛ

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Άρη, Ντάνι Λάρσον, προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο Άρης βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον σπουδαίο αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού (25/7, 21:30) στο κατάμεστο "Κλ. Βικελίδης" στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι κίτρινοι θέλουν να κάνουν ντεμπούτο με το... δεξί στο φετινό Europa League, αγωνιζόμενοι μπροστά στο ενθουσιασμένο κοινό τους.

Ο Σάββας Παντελίδης είδε χθες (23/7) για δεύτερη ημέρα τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, Ντάνι Λάρσον, να προπονείται με τους συμπαίκτες, επομένως μπορεί να τον υπολογίζει για τη μάχη με τους Κύπριους. Δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις, επομένως είναι έτοιμος να παίξει στο ματς. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Τζανακάκης, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Γιουνές, που έκανε πρόγραμμα θεραπείας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Η συνέντευξη Τύπου του Σάββα Παντελίδη και του αρχηγού της ομάδας, Φραν Βέλεθ, θα ξεκινήσει στις 20:30 στην αίθουσα Τύπου του "Βικελίδης", ενώ θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ