ΑΡΗΣ

Άρης: "Τριάρα" από την Αϊντχόφεν

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Αϊντχόφεν στο τρίτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Βελτιωμένοι οι "κίτρινοι" σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά πλήρωσαν και πάλι τα λάθη τους. (VIDEOS)

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα φιλικά στην Ολλανδία γνώρισε ο Άρης, αυτή τη φορά με 3-0 από την Αϊντχόφεν. Οι "κίτρινοι" παρουσίασαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά γι' ακόμα μία φορά πλήρωσαν τα λάθη τους.

Ο Άρης μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία καλή ευκαιρία στο 4ο λεπτό με τον Μπράουν Ιντέγε, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της PSV, Γέρουν Ζουτ. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ήταν πιο δραστήριοι στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά αδυνατούσαν να βρουν χώρους προς την αντίπαλη εστία.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 30ό λεπτό, οι Ολλανδοί ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά ο Άρης ήταν και πάλι εκείνος που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μάρτιν Τόνσο κατέληξε στο δοκάρι του Ζουτ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα, η Αϊντχόφεν πήρε το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος έστειλε, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η PSV σημείωσε δεύτερο γκολ με τον Ντόλιελ Μάλεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Έμαν και διαμόρφωσε το 2-0. Οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με τον Άρη να προσπαθεί να μειώσει το σκορ και την Αϊντχόφεν να απειλεί κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Σε μία απ' αυτές, ο Ζοέλ Πιρόε βρέθηκε απέναντι από τον Έμαν και με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

OI ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Λούκασεν, Βιρτζίβεν, Χένριξ, Λάμερς, Μπρούμα, Μέλεν, Μπεργκβάιν, Ροσάριο, Ντάμφρις, Τόνισεν.

Στο β' μέρος (63'): Ρούιτερ, Ραμσελάαρ, Τέζε, Σούλας, Ντε Χάας, Βέρεθ, Σαντιλέκ, Ιχατάρεν, Αμπουκχάλ, Πιρόε και Γκάκπο.

ΑΡΗΣ: Έμαν, Κόρχουτ, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ (73' Δεληζήσης), Ρόουζ (73' Σόουζα), Μπάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (56' Ντουάρτε), Τόνσο (70' Μαρτίνς), Ιντέγε (70' Γιουνές, 91' λ.τρ. Κλέμεντε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Βρέθηκε ο Αλέκος Αλεξιάδης
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ