ΑΡΗΣ

Άρης: Τόνσο και επίσημα για ενάμιση χρόνο

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρτιν Τόνσο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού μέσου.

Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι από την Τρίτη το απόγευμα ο Μάρτιν Τόνσο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμιση χρόνο με τους "κιτρινόμαυρους", ανακοινώθηκε και έβαλε στόχο την έξοδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Europa League.

Ο Άρης κατέβαλε το bay out που είχε στο συμβόλαιο του με τον Αστέρα ο Τόνσο και τον έκανε δικό του με τον Σάββα Παντελίδη να πιστεύει στις δυνατότητες του και να θεωρεί ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα τους "κιτρινόμαυρους".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"O 29χρονος Αργεντινός μέσος, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας, γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1989 στην πόλη Godeken της Αργεντινής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε επαγγελματικά την καριέρα του από τη Newell's Old Boys (2011-2015), ενώ επόμενος σταθμός ήταν η Colo-Colo (2015-2016).

Στη χώρα μας ήρθε το 2016 για λογαριασμό του Ατρομήτου (τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου φόρεσε μια σεζόν), ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνίζονταν στον Αστέρα Τρίπολης".

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τόνσο υποστήριξε:

«Νιώθω χαρούμενος που ανήκω από σήμερα στον ΑΡΗ. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό στην καινούργια μου ομάδα και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα σ’ αυτό.

Θα βοηθήσω τη νέα μου ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει το στόχο της. Μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αισιοδοξώ ότι θα “χτίσουμε” ένα σερί νικών με τον ερχομό του νέου χρόνου, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μια θέση που οδηγεί στο Europa League.

Έχω παίξει δύο φορές ως αντίπαλος του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και μου έκανε εντύπωση η θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι, θα πετύχουμε το στόχο μας».

Δείτε εδώ όλες τις μεταγραφές στην Super League και τα κορυφαία πέντε πρωταθλήματα της Ευρώπης:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ