ΑΡΗΣ

Άρης: Το Σάββατο στην Ελλάδα για υπογραφές ο Ένινγκ

Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV  in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS -
Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS - ASSOCIATED PRESS

Ο 53χρονος Γερμανός προπονητής, Μίχαελ Ένινγκ, αναμένεται το Σάββατο (12/10) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει με τον Άρη και ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κίτρινων.

Ο Τόλης Τερζής επιβεβαίωσε τη συμφωνία του Άρη με τον Γερμανό προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ, λίγο μετά το νικηφόρο (3-1) φιλικό της ομάδας του σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 53χρονος τεχνικός αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (12/10) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κίτρινους και ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

O Ένινγκ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη στην Ξάνθη και το εκτός έδρας ματς με την τοπική ομάδα (20/10, 17:00) στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League 1.

Είχε πάρει γεύση από το Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς παρακολούθησε από κοντά την επιβλητική νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 4-0. Ο Γερμανός αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άγγελου Χαριστέα.

Ο Ένινγκ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Νυρεμβέργη, όπου είχε παίκτη τον τεχνικό διευθυντή του Άρη. Το 2011 ανέλαβε προπονητής στο Αμβούργο, ενώ το 2016 βρέθηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Βάσας.

Την περυσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι του Μαγδεμβούργου. Όσο για τον Τόλη Τερζή, μπορεί να ελήφθη η απόφαση να συνεχίσει ο Άρης να μόνιμη λύση, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει στην ομάδα. Ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του νέου προπονητή.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ