ΑΡΗΣ

Άρης: Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Σάσα

Milans's Suso, left, challenges Ludogorets' Lucas Sasha during the Europa League round of 32 soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and AC Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo)
Milans's Suso, left, challenges Ludogorets' Lucas Sasha during the Europa League round of 32 soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and AC Milan at the Ludogorets Arena in Razgrad, Bulgaria, on Thursday, Feb. 15, 2018. (AP Photo) AP

Ο Λούκας Σάσα θα ταξιδέψει την Τρίτη (9/7) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το διετές συμβόλαιο στον Άρη. Την επομένη ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θα "πετάξει" για Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Από την Παρασκευή (5/7) ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με τον Λούκας Σάσα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ, ο οποίος την τελευταία τετραετία έπαιζε στη Λουντογκόρεντς, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (9/7) με σκοπό να υπογράψει και να αποτελέσει και τυπικά παίκτη των "κίτρινων".

Την επομένη θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου προετοιμάζεται ο Άρης και βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος (1/3/1990), κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου χαφ (1,72 μ.), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κορίνθιανς και συνέχισε στην Μπαρουέρι. Ήλθε στην Ευρώπη το 2011. Φόρεσε τη φανέλα της Κατάντζαρο στην Ιταλία και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού στην Πινιέιρος και τη Σάο Ζοζέ.

Το 2012 πήγε στη Σόφια για την ΤΣΣΚΑ και το 2013 στο Ισραήλ για τη Χαπόελ Τελ Αβίβ. Το 2015 επέστρεψε στη γειτονική χώρα. Όχι, όμως στην πρωτεύουσα, αλλά στο Ράζγκραντ. Με τη Λουντογκόρετς έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα κι ένα Σούπερκαπ Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στους ομίλους Champions League.

AP Photo

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ