ΑΡΗΣ

Άρης: Θετικός για επέκταση ο Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φραν Βέλεθ δείχνει θετικός για επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη μέχρι το 2021 και το καθοριστικό ραντεβού των εκπροσώπων του με τον Άγγελο Χαριστέα αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Για την Πέμπτη (24/10) ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού των εκπρόσωπων του Φραν Βέλεθ με τον Άγγελο Χαριστέα. Κάποιες, ωστόσο, υποχρεώσεις του τεχνικού διευθυντή του Άρη μεταθέτουν το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του 28χρονου Καταλανού κεντρικού αμυντικού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και η επέκτασή του αποτελεί προτεραιότητα για τον Άρη. Ο ίδιος είναι θετικός στο να συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν - να μείνει στην Ελλάδα δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021 - ωστόσο θα περιμένει αυτό ν' αποτυπωθεί και στην οικονομική πρόταση που θα του κατατεθεί από το κλαμπ.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα επιτευχθεί συμφωνία. Δεν συζητά, ωστόσο, περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών καθώς έχει δυο χρόνια εκτός Ισπανίας και πιέζεται από την οικογένειά του. Ο Βέλεθ έχει δυο γκολ - στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο ματς με την ΑΕΛ - σε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τον Άρη, όλες στο αρχικό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει ο Άγγελος Χαριστέας με του ατζέντηδες του Ισπανού στόπερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ