ΑΡΗΣ

Άρης: Τελευταία στιγμή η απόφαση για Τόνσο - Φετφατζίδη

Άρης: Τελευταία στιγμή η απόφαση για Τόνσο - Φετφατζίδη

Ο Σάββας Παντελίδης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τους Μαρτίν Τόνσο και Γιάννη Φετφατζίδη. Αμφίβολος και ο αρχηγός Γιώργος Δεληζήσης.

Το βράδυ της Κυριακής (23/2) ο Άρης κοντράρεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Super League. Οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι κρατούν χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας ότι ο Δικέφαλος μπορεί πολύ εύκολα να τους κάνει τη "ζημιά".

Ο Σάββας Παντελίδης, που έχει μεγάλο στόχο να οδηγήσει τον Άρη στην ευρωπαϊκή έξοδο, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριλάβει στις επιλογές του τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Την Παρασκευή (22/2) οι Γιώργος Δεληζήσης και Μάρτιν Τόνσο ανέβασαν ακόμη περισσότερο ρυθμό και συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα.

Για προληπτικούς λόγους ο Γιάννης Φετφατζίδης έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Επειδή και οι τρεις έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, και συνεπώς ρυθμό, είναι πιθανό να μπουν στην αποστολή. Αυτό, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (23/2). Οι "κίτρινοι" είναι φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα, με τρεις διαδοχικές νίκες (Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας).

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε για το ντέρμπι που ακολουθεί: "Γνωρίζουμε όλοι τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτά τα παιχνίδια και τι σημαίνουν για τον κόσμο. Ωστόσο, μέσα στα αποδυτήρια είμαστε όλοι προσηλωμένοι στη δουλειά μας και στο πως πρέπει να την κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το δικό μας σκεπτικό δεν αλλάζει. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί την Κυριακή στις προσδοκίες των φιλάθλων μας".

Ο Άρης είναι στην 5η θέση της Super League με 33 βαθμούς (10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 8 ήττες), ενώ ο έκτος Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει την Κυριακή (24/2, 15.00) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, είναι στο -2.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ