ΑΡΗΣ

Άρης: Τα πλάνα για την Τούμπα

Άρης: Τα πλάνα για την Τούμπα

Ο Άρης μπήκε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απογευματινή προπόνηση με άπαντες ετοιμοπόλεμους. Τα πλάνα του Τόλη Τερζή.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (22/9) στις 18.30 στο γήπεδο της Τούμπας για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 1. Ο Τόλης Τερζής είναι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και καταστρώνει τα πλάνα του με όλα του τα όπλα ετοιμοπόλεμα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα (20/9) με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί αύριο (21/9), οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν πως ο 47χρονος υπηρεσιακός προπονητής έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, η οποία δεν φαίνεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εμφατική νίκη με 4-0.

Όπως όλα δείχνουν στο μεσοαμυντικό κομμάτι δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές, με τον Κουέστα να ξεκινά κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Σούντγκρεν δεξιά, Βέλεθ και Ρόουζ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Κόρχουτ στο αριστερό άκρο.

Στην μεσαία γραμμή Σάσα και Ματίγια έχουν το προβάδισμα, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Γιάννης Φετφατζίδης που διανύει εξαιρετική περίοδο και ο Γάλλος Ντιγκινί.

Το δίλημμα μέχρι στιγμής είναι ο παίκτης που θα κινείται πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε που θα βρίσκεται στην κορυφή. Στον αγώνα κόντρα στους "πράσινους" είχε χρησιμοποιηθεί ο Μπρούνο Γκάμα, όμως από ότι φαίνεται δεν τον εμπιστεύεται για βασικό στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η ένταση θα είναι μεγαλύτερη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Την θέση του διεκδικούν οι Μαντσίνι και Νίκο Μαρτίνες χωρίς όμως να έχει καταλήξει ο Τόλης Τερζής σε έναν εκ των τριών ποδοσφαιριστών και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο 47χρονος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ