ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με Γκανέα

Romania's Cristian Ganea, right, challenges Netherlands' Steven Berghuis during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Romania's Cristian Ganea, right, challenges Netherlands' Steven Berghuis during the international friendly soccer match between Netherlands and Romania on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο Ρουμάνο αριστερό μπακ, Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο. (VIDEO)

Σε συμφωνία με τον Κριστιάν Γκανέα ήλθε ο Άρης. Ο 28χρονος Ρουμάνος αριστερός μπακ (1.71 μ.) είναι η επιλογή για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση και μάλιστα έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους κίτρινους.

Ο Γκανέα μένει ελεύθερος από την Μπιλμπάο. Γεννήθηκε στην Μπίστριτσα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα. Έφθασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των νησιωτών και το 2013 μετακόμισε στην Τάργκου Μούρες.

Ακολούθησαν οι Κραϊόβα, Σατζεάτα Ναβοντάρ, Μπρασόβ και Βιτόρουλ, από την οποία την απέκτησε η Μπιλμπάο το 2018 αντί 1.000.000 ευρώ.

Από τους Βάσκους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Νουμάνθια και Βιτόρουλ. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 11 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ