ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με Ένινγκ αλλά περιμένει κάτι καλύτερο

Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV  in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS -
Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS - ASSOCIATED PRESS

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 53χρονο Γερμανό προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ, αλλά το τρενάρει καθώς περιμένει απάντηση από μία καλύτερη περίπτωση που κυνηγά.

Την Τρίτη (17/9) διαβάσατε στο Sport24.gr ότι ο Μίχαελ Ένινγκ πήρε προβάδισμα στην κούρσα με τον Ζεράρ Λόπεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Μάλιστα, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Τα έχουν βρει σε όλα στο οικονομικό σκέλος.

Ύστερα από δυο ημέρες, οι κίτρινοι δεν έχουν προχωρήσει στην πρόσληψη του 53χρονου Γερμανού προπονητή, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν στη Νυρεμβέργη.

Υπάρχει λόγος γι' αυτό. Ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας περιμένουν απάντηση από μια περίπτωση τεχνικού την οποία θεωρούν πιο ελκυστική για το κλαμπ. Φυσικά, δεν θα περιμένουν επ' άπειρον, γι' αυτό και κρατούν τον Ένινγκ stand by.

Άλλωστε βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή (15/9) και παρακολούθησε από κοντά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη (4-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Ένινγκ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Νυρεμβέργη, όπου είχε παίκτη τον Άγγελο Χαριστέα. Το 2011 ανέλαβε προπονητής στο Αμβούργο, ενώ το 2016 βρέθηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Βάσας. Την περυσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι του Μαγδεμβούργου.

Όσον αφορά στον Ζεράρ Λόπεθ και με τον Καταλανό η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία. Αλλά, δεν έχει λάβει ειδοποίηση από την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό ίσως σημαίνει ότι η περίπτωσή του να έχει ατονήσει, παρά το γεγονός ότι οι συμπατριώτες του (Sport) επαναφέρουν το θέμα.

Όλα δείχνουν ότι από την επόμενη εβδομάδα ο Άρης θα έχει νέο προπονητή. Άλλωστε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/9, 18:30) θα πορευθεί με υπηρεσιακό τον Τόλη Τερζή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός του νέου τεχνικού.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ