ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφώνησε με την Αλ Αΐν για την πώληση του Φετφατζίδη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με την Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη έναντι ενός ποσού που ξεπερνάει το 1,7 εκατομμύρια ευρώ και υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει και στα δύο.

Σε συμφωνία με Αλ Αΐν για την παραχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη ήρθε ο Άρης με τους κίτρινους να λένε ναι στην πώληση του Έλληνα διεθνή έναντι 1,7 εκατομμυρίων ευρώ και υπό προϋποθέσεις μπορεί να φτάσει και στα δύο.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην οποία πριν ένα χρόνο έπαιζε ο Μάρκους Μπεργκ προσέγγισε τον Άρη με μια άκρως δελεαστική πρόταση και κατάφερε να πείσει τους κίτρινους να πουν το ναι. Εκτός της ομάδας της Θεσσαλονίκη και ο "Φέτφα" τα έχει βρει σε όλα με τους Άραβες.

Αυτή την ώρα οι δύο πλευρές βρίσκονται στην ανταλλαγή των συμβολαίων και είναι αρκετά πιθανό η μεταγραφή να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24ώρων.

Μιλάμε για ένα "χρυσό deal" για τον Άρη καθώς είναι η ακριβότερη πώληση της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά απ' αυτή του νυν τεχνικού διευθυντή, Άγγελου Χαριστέα στη Βέρντερ Βρέμης που είχε φτάσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ