ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ρώτησε για τους Μαρκολίνο και Λούκας του Απόλλωνα Λάρισας

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι Βραζιλιάνοι μέσοι του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρκολίνο και Λούκας, έχουν κάνει "κλικ" τον Άρη, ο οποίος έκανε διερευνητική επαφή για τους δύο Νοτιοαμερικανούς.

Ο Απόλλων Λάρισας εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Football League. Κανείς δεν περίμενε την ομάδα της Θεσσαλίας να βρίσκεται μετά από 9 ματς στη δεύτερη θέση της δεύτερης κατηγορίας με 20 βαθμούς.

Μαζί του εντυπωσιάζουν και οι Βραζιλιάνοι (Μαρκολίνο, Λούκας, Λουκάο, Πολέτο), οι οποίοι υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη τους, Μαρσέλο Τροΐζι, έχουν αφήσει ποιοτικά δείγματα γραφής. Δύο εξ αυτών, έχουν κάνει "κλικ" στον Άρη.

Μάλιστα οι "κίτρινοι", οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να λύσουν συμβόλαια και να προχωρήσουν σε νέες προσθήκες, έχουν κάνει διερευνητική επαφή για τον 22χρονο Μαρκολίνο και τον 23χρονο Λούκας.

Αμφότεροι έχουν παίξει σε όλα τα ματς. Ο Μαρκολίνο, μάλιστα, έχει τρία γκολ και δύο ασίστ. Μένει να φανεί εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα ενδιαφερθεί να τους εντάξει στο δυναμικό της άμεσα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ