ΑΡΗΣ

Άρης: Ρήξη χιαστού ο Ντουάρτε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολλανδός μέσος του Άρη, Λέριν Ντουάρτε, υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τον Παναθηναϊκό και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 6-8 μήνες.

Ο Λερίν Ντουάρτε χτύπησε σοβαρά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45+2') ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι δυσάρεστες προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν από τη διάγνωση της Πέμπτης (2/7).

Ο Ολλανδός μέσος των κιτρίνων υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει από έξι έως οκτώ μήνες. Ο 29χρονος πέρασε δύο παίκτες του Παναθηναϊκού εντυπωσιακά, άνοιξε τη μπάλα και στην προσπάθεια του να την προλάβει έκανε υπερέκταση και έτσι όπως πάτησε στον αγωνιστικό χώρο γύρισε το αριστερό του γόνατο. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναλυτικά:

"Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα για τον Λέριν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός μέσος, που τραυματίστηκε σοβαρά στη χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ., υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου και εκ των πραγμάτων θα οδηγηθεί στο χειρουργείο".

Ο Λερίν Ντουάρτε αγωνίστηκε σε τρία ματς Super League 1 (στο ένα εξ αυτών βασικός), ενώ δεν κατέγραψε συμμετοχές στο Κύπελλο και τα προκριματικά το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντουάρτε
Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Τα έκανε όλα ο αρχηγός
Χαριστέας: "Όχι στην απαξίωση και το μηδενισμό, τέλος η μιζέρια"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ