ΑΡΗΣ

Άρης: Ρήξη χιαστού ο Γκάμα, υποτροπή ο Γιουνές

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, ενώ ο Γιουνές θα μείνει σίγουρα εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσει του Άρη για δύο εβδομάδες λόγω προβλήματος στην γάμπα.

Με δύο σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η εβδομάδα στον Άρη. Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης της Δευτέρας (14/01) με τη Λαμία ο Μπρούνο Γκάμα αποχώρησε τραυματίας. Από την αρχή οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν δυσοίωνες και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και οι γιατροί της ομάδας θέλουν να τον βάλουν από τώρα στο χειρουργείο για να κερδίσει χρόνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιστροφή στα γήπεδα ενός αθλητή υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες.

Για αυτό το λόγο ο Γκάμα σκέφτεται να ακολουθήσει θεραπεία και συντηρητική αγωγή για το προσεχές δίμηνο και μετά να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν βρίσκει σύμφωνους τους γιατρούς των κιτρινόμαυρων.

Την ίδια ώρα ο Σάββας Πανταλίδης θα χάσει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες και τον Χαμζά Γιουνές. Ο επιθετικός του Άρη υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στην αριστερή γάμπα και θα απουσιάσει από τα προσεχή ματς των κιτρινόμαυρων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ