ΑΡΗΣ

Άρης: Ραντεβού με Κατράνη στην Αθήνα

Άρης: Ραντεβού με Κατράνη στην Αθήνα

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ντίνος Διαμαντόπουλος, συναντήθηκε με τον Αλέξανδρο Κατράνη και τους εκπροσώπους του για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης έλυσε τον δανεισμό του στη Μουσκρόν και επέστρεψε στην Σεντ Ετιέν όπου ανήκει με σκοπό να παραχωρηθεί και πάλι δανεικός. Μια από τις ομάδες που μπήκαν από την πρώτη στιγμή στην διεκδίκηση του και μάλιστα αρκετά δυναμικά είναι ο Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά ενίσχυση στο αριστερό της άκρο και μια από τις πρώτες περιπτώσεις που έψαξαν οι "κιτρινόμαυροι" είναι ο 20χρονος διεθνής μπακ.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς πέρασαν και στο προκείμενο με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Ντίνο Διαμαντόπουλο, να πραγματοποιεί ραντεβού στην Αθήνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες αλλά και τους εκπροσώπους του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα άμεσες να είναι οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση με επίσημη πρόταση από πλευράς Άρη τόσο προς το σύλλογο της Γαλλίας όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Για τον Κατράνη υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ατρόμητο, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ αποφάσιζε να πουλήσει τον Γιαννούλη, αλλά τελικά το συγκεκριμένο σενάριο δεν προχώρησε.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής όμως έχει προτάσεις και από το εξωτερικό και τις επόμενες ώρες θα αποφασίσει για το μέλλον του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ