ΑΡΗΣ

Άρης: Πρόβλημα με Ντιγκινί στους κίτρινους

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Νικολά Ντιγκινί να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω τραυματισμού στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Άρη.

Στον Άρη θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Μόλντε και να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Σε αυτήν ο Σάββας Παντελίδης είδε ένα ακόμα πρόβλημα να μπαίνει στο απουσιολόγιο του.

Πρόκειται για τον Νικολά Ντιγκινί. Ο 31χρονο μεσοεπιθετικός έφυγε από την αναμέτρηση με τους Νορβηγούς με ένα σουβενίρ. Για την ακρίβεια ο Ντιγκίνι ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στην προπόνηση της Παρασκευής (16/8) λόγω τραυματισμού στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού.

Στην προπόνησΗ δεν συμμετείχε και ο Φραν Βέλεθ που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την θλάση β' βαθμού που υπέστη στο δεξί πόδι στο πρώτο ματς με την Μόλντε.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Νορβηγούς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Το Σάββατο οι κίτρινοι θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ