ΑΡΗΣ

Άρης: Προθεσμία 48 ωρών για Ζεράρ Λόπεθ

Άρης: Προθεσμία 48 ωρών για Ζεράρ Λόπεθ

Άρης και Ζεράρ Λόπεθ έχουν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Ο Καταλανός είναι θετικός στην προοπτική να γίνει νέος προπονητής των "κίτρινων", προθεσμία δύο ημερών για να κλείσει το deal.

Ο Άρης εξακολουθεί να αναζητά προπονητή μετά την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη. Ουκ ολίγα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι. Αυτό που φαίνεται να ξεχωρίζει τούτη τη στιγμή είναι εκείνο του Ζεράρ Λόπεθ.

Ο 40χρονος έχει ήδη μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα, τον οποίο παρεμπιπτόντως έχει σε μεγάλη εκτίμηση, έχει ακούσει το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και είναι θετικός στην προοπτική να γίνει νέος προπονητής των "κίτρινων".

Το βράδυ της Πέμπτης (12/9) αναμενόταν νέα επικοινωνία του πρώην προπονητή της Μπαρτελόνα Β' με τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε διορία 48 ωρών για να δοθεί οριστική εξέλιξη στην υπόθεση.

Ο Λόπεθ, που ως παίκτης αγωνίστηκε σε Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μονακό, Ρεκρεατίβο και Ζιρόνα, έχει εργαστεί ως τεχνικός στην εθνική Καταλονίας (2013-2016) αλλά και στη Μπαρτσελόνα Β' (2015-2018).

Ο υποψήφιος προπονητής του Άρη, μάλιστα, θα είχε επαφή και με τους Ισπανούς παίκτες των "κιτρίνων", ώστε να τον βοηθήσουν να πάρει πιο εύκολα την απόφασή του. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιχείρησε να κλείσει έναν άλλο Ισπανό, τον Γκούτι, με τον οποίο υπήρξε ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Απάντησε αρνητικά ο Γκούτι
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ