ΑΡΗΣ

Άρης: Προτεραιότητα ο Ένινγκ και οι ανανεώσεις

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Xaristeas, Karipidis (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, συζήτησε για τέσσερις ώρες περίπου με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Άγγελο Χαριστέα για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους "κιτρινόμαυρους" και έθεσαν τις προτεραιότητες ενόψει της νέας σεζόν.

Στη διάρκεια του Σαββάτου (23/5) ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Άγγελο Χαριστέα βάζοντας τις προτεραιότητες ενόψει της νέας σεζόν στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε κοντά στις τέσσερις ώρες και συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την επόμενη χρονιά και έβαλαν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τον κορονοιο και τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάσταση σε όλες τις ομάδες σε οικονομικό επίπεδο.

Αρχικά από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας εκφράστηκε η αισιοδοξία πως ο Άρης θα μπορέσει να πετύχει την άρση της τιμωρίας από τη FIFA. Όπως τονίστηκε γίνονται κινήσεις σε πολλά επίπεδα και στο τέλος οι "κιτρινόμαυροι" θα μπορέσουν να ενισχυθούν κάνοντας μεταγραφές καθώς όπως ειπώθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη: " Γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας". Στο αισιόδοξο αυτό σενάριο αποφασίστηκε όμως να γίνουν κινήσεις με σύνεση και όχι υπερβολές και σπατάλες όπως συνέβη την περσινή περίοδο.

Από εκεί και πέρα οι δύο άνδρες μίλησαν για παρεμβάσεις που θα γίνουν στο οργανωτικό κομμάτι, στη στελέχωση των τμημάτων, στις ακαδημίες και γενικώς κάποιες ανακατατάξεις που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα το προσεχές καλοκαίρι.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες, αν όχι η πρώτη στον Άρη είναι το θέμα της παραμονής τους Ένινγκ στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Για αυτό και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έδωσε το "ΟΚ" στον Άγγελο Χαριστέα να κλείσει το θέμα με το Γερμανό τεχνικό μέχρι την Τρίτη το αργότερο.

Εν συνεχεία ο Χαριστέας θα κάνει τις έπαθες με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους και οι οποίοι αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια για να μείνουν και στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν οι πρώτες συμφωνίες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ