ΑΡΗΣ

Άρης: Πετάει τη Δευτέρα για Ολλανδία με 22 παίκτες

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Με 22 παίκτες θα αναχωρήσει τη Δευτέρα η αποστολή του Άρη για την Ολλανδία με τον Σάββα Παντελίδη να περιμένει μέσα στην εβδομάδα και νέες αφίξεις στο Άρνεμ.

Για τη Δευτέρα το πρωί είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας του Άρη για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με 22 παίκτες να αποτελούν την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Άρνεμ και θα δουλέψει σκληρά τις επόμενες 13 μέρες.

Φυσικά ο Σάββας Παντελίδης περιμένει επιπλέον ενίσχυση κατά την παραμονή της ομάδας στην Ολλανδία ενώ ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Φαμπιάν Εμάν αναμένεται να ενσωματωθεί στα μέσα της εβδομάδας στην προετοιμασία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την περιοχή του Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αποτελείται από τους: Μπάσα, Κλεμέντε, Κουέστα, Ντιγκινί, Ντουάρτε, Ιντέγε, Κορχούτ, Λάρσον, Μαρτίνες, Ματίγια, Ρόουζ, Σόουζα, Τόνσο, Βέλεθ, Γιουνές, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Μπαγκαλιάνης, Μπακουτσής, Τζανακάκης, Τσαγκαλίδης, Τσιλιγγίρης.

*Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μας, Γιώργος Κολτσίδας".

Η αποστολή της ομάδας του Άρη στο «Bilderberg Hotel Klein Zwitserland», που βρίσκεται στο Heelsum, δυτικά του Άρνεμ. Μια ήσυχη περιοχή, ιδανική για προετοιμασία, η οποία περιβάλλεται από τη δασική έκταση του Veluwe. Το ξενοδοχείο παρέχει όλες τις ανέσεις. Γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισίνα και χώροι αναψυχής.

Το αθλητικό κέντρο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από το ξενοδοχείο. Οι εγκαταστάσεις (γήπεδα, αποδυτήρια και οι υπόλοιπες κτιριακές εγκαταστάσεις) ανήκουν στην Renkumse «Wilhelmina» και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μια άρτια προετοιμασία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ