ΑΡΗΣ

Άρης: Παραιτήθηκε ο Χαριστέας

Ο Άγγελος Χαριστέας
Ο Άγγελος Χαριστέας EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Μίχαελ Ένινγκ, παρελθόν για τον Άρη αποτελεί και ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΠΑΕ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Δεν συνεχίζει στον Άρη ο Άγγελος Χαριστέας. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή από τις 29 Αυγούστου 2019. Η θητεία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διήρκησε δηλαδή 390 μέρες.

Η προ ημερών ήττα - αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού Μίχαελ Ένινγκ και λίγες μέρες αργότερα του Χαριστέα, του οποίου επιλογή ήταν ο Ένινγκ.

Το post του Χαριστέα:

Άρης: Παραιτήθηκε ο Χαριστέας

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή την παραίτησή του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Αναλυτικά:

"Ο Άγγελος Χαριστέας υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το πόστο του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ