ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - ΠΑΟΚ: Με ξένους διαιτητές και τα δύο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τους αγώνες Άρης - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ - Άρης στη Super League θα διευθύνουν ξένοι διαιτητές όπως έχει αποφασιστεί από την ΚΕΔ. Συνάντηση Καρυπίδη - Διαμαντόπουλου με Μέλο Περέιρα.

Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, επισκέφθηκαν την Τρίτη (9/10) την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με επικεφαλής τον Μέλο Περέιρα. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε, είναι ότι τα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διευθύνουν ξένοι διαιτητές.

Οι Κίτρινοι ζήτησαν ξένουν διαιτητές και για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό. Ο Καρυπίδης, από εκεί και πέρα, εξέφρασε παράπονα για την πρόσφατη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο Πανιώνιος - Άρης (1-0), αλλά και για άλλα λάθη που έγιναν σε αναμετρήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα έως σήμερα.

Στις 21 Οκτωβρίου, λοιπόν, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί το Άρης - ΠΑΟΚ, ξένος διαιτητής θα "σφυρίξει" το ντέρμπι στο "Κλ. Βικελίδης". To ίδιο θα συμβεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι της Τούμπας. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν ήδη τεθεί εφέτος αντιμέτωποι στο Κύπελλο, αγώνα τον οποίο διηύθυνε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ