ΑΡΗΣ

Άρης: Παλεύει για την ανατροπή με Ιμπάνιες

Ezaquiel Luis Ibanez, left, is embraced by teammate after the UEFA Cup first round, second leg soccer match against Sparta Prague at the Axa Arena in Prague, Czech Republic on Thursday Oct. 2, 2008. Dinamo tied with Sparta 3-3 and advanced to a next round on aggregate. (AP Photo/Petr David Josek)
Ezaquiel Luis Ibanez, left, is embraced by teammate after the UEFA Cup first round, second leg soccer match against Sparta Prague at the Axa Arena in Prague, Czech Republic on Thursday Oct. 2, 2008. Dinamo tied with Sparta 3-3 and advanced to a next round on aggregate. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Οι διοικούντες τον Άρη προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση με την υπόθεση του Λουίς Ιμπάνιες, με τον μάνατζερ του Αργεντινού μπακ να αναμένεται αύριο (13/07) στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις.

Ο Άρης παλεύει για την ανατροπή στην υπόθεση του Λουίς Ιμπάνιες. Παρότι όλα έδειχναν ότι η περίπτωση του Αργεντινού μπακ δεν θα προχωρήσει, οι διοικούντες τους "κιτρίνους" ανέβασαν την προσφορά τους και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζερ του 30χρονου αριστερού μπακ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (13/07) προκειμένου να συζητήσει δια ζώσης με τους ιθύνοντες του Άρη, οι οποίοι παλεύουν για την υπέρβαση.

Ο Ιμπάνιες γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2008 ήλθε στην Ευρώπη, καθώς η Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον απέκτησε αντί 650.000 ευρώ. Στην Κροατία έμεινε μέχρι το 2014 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ράσινγκ Κλουμπ.

Την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στην ουγγρική Γκιορ και στη συνέχεια υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Από το 2016 είναι κάτοικος Τραπεζούντας, ενώ ενδιάμεσα παραχωρήθηκε δανεικός και στην Καραμπιούκσπορ. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πέντε φορές στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ έχει και κροατικό διαβατήριο.

Photo Credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ