ΑΡΗΣ

Άρης: Παίρνει τον Τζέγκο

Άρης: Παίρνει τον Τζέγκο

Ο Άρης συμφώνησε με τον 28χρονο Αυστραλό αμυντικό μέσο, Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος αναμένεται από Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Πρώτος στόχος για την επίθεση ο Λόπεθ.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του Άρη καθώς μετά από τις ανανεώσεις των Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια και την απόκτηση του Εμάνουελ Σάκιτς - ο Φακούντο Μπερτόγλιο είναι ήδη στην Ελλάδα και μένουν μόνον οι υπογραφές - οι κίτρινοι ήλθαν σε συμφωνία με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Ο 28χρονος Αυστραλός μέσος (1,78 μ.) αναμένεται από τη Δευτέρα (10/8) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν ανανέωσης και για τρίτη. Ο Τζέγκο γεννήθηκε στη Βιέννη από Αυστραλούς γονείς και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σβέχτατ.

Στη χώρα της Ωκεανίας αγωνίστηκε με τις φανέλες των Γκριν Κάλι, VIS, Μέλμπουρν Βίκτορι, Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ, ενώ το 2016 επέστρεψε στην Αυστρία για τη Στούρμ Γκρατς. Το 2018 τον απέκτησε η Αούστρια αντί 1.000.000 ευρώ.

Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 ματς στην αυστριακή Bundesliga, σε δύο ματς στο κύπελλο και σε ισάριθμα στα προκριματικά του Europa League.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΛΟΠΕΘ

O Άρης κινείται για ενίσχυση και στην επίθεση. Στην κορυφή της λίστα βρίσκεται ο 31χρονος Ισπανός φορ, Κρίστιαν Λόπεθ, ο οποίος ανήκει στη Λας Πάλμας. Στην ομάδα των Κανάριων Νήσων μετακόμισε το Φεβρουάριο ορμώμενος από την Αλ Χάτα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ, πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Χάντερσφιλντ, Σρούσμπερι, Νορθάμπτον στην Αγγλία, Κλουζ στη Ρουμανία, Μπούργος, Λανς και Ανζέ στη Γαλλία και Χάτα στα ΗΑΕ.

Photo credits: AP Photo/Denis Tyrin

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ