ΑΡΗΣ

Άρης: Ουρές στο "Βικελίδης" για διαρκείας και εισιτήρια με ΑΕΛ

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι φίλαθλοι του Άρη βρίσκονται στις... επάλξεις ενόψει της νεας σεζόν. Σήμερα (20/7) σχηματίζονται ουρές για διαρκείας και εισιτήρια για τον αγωνα με τη ΑΕ Λεμεσού.

Ο κόσμος του Άρη ετοιμάζεται φέτος να έχει μαζική παρουσία στα παιχνίδια της ομάδας στο "Κλ. Βικελίδης" και βρίσκεται στις... επάλξεις, έτοιμος να στηρίξει τις προσπάθειες του Σάββα Παντελίδη και των ποδοσφαιριστών του.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, τα εισιτήρια για τον ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού είναι προς πώληση και στο γήπεδο σχηματίζονται ουρές από τους φίλους των κίτρινων.

Σήμερα (20/7) έχουν σχηματιστεί ουρές για διαρκείας και απλά εισιτήρια με τους Κύπριους, επομένως πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο κόντρα στην ΑΕΛ στην επιστροφή του Αρη στην Ευρώπη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ