ΑΡΗΣ

Άρης: Οριστικά εκτός με ΑΕΛ ο Γιουνές

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διάγνωση για τον Χαμζά Γιουνές έδειξε διάταση στο δικέφαλο μηριάιο κι έτσι ο 33χρονος Τυνήσιος φορ του Άρη τέθηκε εκτός για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕΛ (25/7, 21:30). Οι σκέψεις του Σάββα Παντελίδη για Μπράουν Ιντέγε και Νικολά Ντιγκινί.

Εκτός οριστικά τέθηκε για το πρώτο επίσημο ματς του Άρη, το οποίο τυγχάνει και ευρωπαϊκό στο πλαίσιο του δευτέρου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την κυπριακή ΑΕΛ (25/7, 21:30), ο Χαμζά Γιουνές.

Ο 33χρονος Τυνήσιος φορ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μπράουν Ιντέγε στο φιλικό του Άρη με την Αϊντχόφεν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη έδειξαν διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριάιο.

Έτσι ο Αφρικανός θα μείνει εκτός δράσεις για επόμενες δέκα ημέρες. Η απουσία του Χαμζά Γιουνές φέρνει προβληματισμό στον Σάββα Παντελίδη. Ο Μπράουν Ιντέγε δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο κι έτσι θα επιστρατευθεί για την κορυφή της επίθεσης στα τελευταία λεπτάο Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος προορίζεται για τ' άκρα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ