ΑΡΗΣ

Άρης: Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές στην αποστολή για Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Aris, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης (8/7) με τον Ολυμπιακό με τον Μίκαελ Ένινγκ να μην ανακοινώνει αποστολή και να ζητάει απ' όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην αποστολή.

Η μίνι προετοιμασία του Άρη για το ματς της Τετάρτης (8/7) με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση την Τρίτη. Ο Μίκαελ Ένινγκ όπως αναφερει και η σχετική ανακοίνωση δεν έβγαλε αποστολή.

Αντίθετα ζήτησε απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης και όσοι είναι σε θέση να παίξουν θα μπουν στο φύλλο αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (08/07, 19:15), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας έχει καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης".

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΤΣΙΝΙ, ΣΑΣΑ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο "ΦΕΤΦΑ", ΕΚΤΟΣ Ο ΣΟΟΥΖΑ

Οι Μαντσίνι και Σάσα αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού καθώς τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο ματς με την ΑΕΚ δεν ήταν τόσο σημαντικά για να τους στερήσουν τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να μην πάρει μεταγραφή, τουλάχιστον τώρα και στην Αλ Αίν, αλλά η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Αντίθετα εκτός θα είναι ο Ούγκο Σόουζα για ακόμη ένα ματς.Ο Πορτογάλος δεν είναι ακόμα έτοιμος και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ένινγκ για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ