ΑΡΗΣ

Άρης: Οι σκέψεις του Ένινγκ για τη ρεβάνς με ΑΕΚ

Άρης: Οι σκέψεις του Ένινγκ για τη ρεβάνς με ΑΕΚ

Ο Μίχαελ Ένινγκ καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ με τον Γερμανό τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες.

Ο Άρης υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης την Τετάρτη (24/6, 19:00) την ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση με το 2-1 του ΟΑΚΑ έχει το προβάδισμα, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για το εισιτήριο του τελικού.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μίχαελ Ένινγκ, καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες αφού δεν υπολογίζει τους Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα, ενώ στην διάθεσή του έχει αντίθετα το Κόρχουτ.

Έτσι, λοιπόν, ο Γερμανός προπονητής πρόκειται να παρατάξει διαφορετικό δίδυμο στα στόπερ από εκείνο που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των playoffs. Συγκεκριμένα, μαζί πρόκειται να βρεθούν ο Λίντσεϊ Ροζ με τον Δεληζήση.

Αναλυτικά, σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Χούλιαν Κουέστα, με τους Σάσα και Κόρχουτ στην δεξιά και αριστερή πλευρά της άμυνας αντίστοιχα. Στα χαφ αναμένεται να παραταχθούν οι Τόνσο και Ματίγια.

Μπροστά τους και πίσω από τον Ιντέγιε, ο οποίος θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, θα κινείται ο Λάρσον ή ο Μαντσίνι, που συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες. Τέλος, στα εξτρέμ πρόκειται να βρίσκονται οι Φετφατζίδης και Μπρούνο Γκάμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ