ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Οι ελληνικές λύσεις για τον πάγκο

Άρης: Οι ελληνικές λύσεις για τον πάγκο
Καρυπίδης MOTIONTEAM

Στον Άρη έχουν αποφασίσει να πορευτούν με Έλληνα προπονητή ή έστω γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας μετά το "διαζύγιο" με τον Πάκο Ερέρα. Ποιες είναι οι δύο λύσεις που εξετάζονται από την εγχώρια αγορά.

Στην αναζήτηση του διαδόχου του Πάκο Ερέρα έχει μπει η διοίκηση του Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης (φωτ.), σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Διαμαντόπουλο, έχουν αποφασίσει να πορευτούν από εδώ και στο εξής με Έλληνα προπονητή ή έστω γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας μετά την αποχώρηση Ερέρα.

Στο 24ο Ευαγγέλιο είχατε διαβάσει εδώ και μέρες ότι στο... τραπέζι είχε πέσει η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος εξακολουθεί και βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Η διοίκηση του Άρη, συνεχίζει να έχει στη λίστα της τον 53χρονο, ο οποίος παλαιότερα έχει δουλέψει και σε Θρασύβουλο, Ρόδο, Φωστήρα, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και Ηρακλή.

Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου. O 45χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004, αναλαμβάνοντας τον Αγιο Δημήτριο, τότε ομάδα Γ’ Εθνικής. Το 2005, αλλάζει γειτονιά, πηγαίνοντας στον Αθηναϊκό, προτού συνεχίσει στον Ταύρο και τον Φωστήρα, τον οποίο και ανεβάζει στη Γ’ Εθνική. Το 2008 τον βρίσκει στον Αιολικό (Γ’ Εθνική) και στην Κόρινθο, προτού ρίξει άγκυρα για μιάμιση σεζόν στον Εθνικό (Β’ Εθνική). Συνεχίζει το 2010 στην Δόξα, με την οποία πανηγυρίζει την άνοδο στη Superleague (2010-11), παραμένει στη Βόρεια Ελλάδα την επόμενη διετία, έχοντας τα ηνία του Πανσερραϊκού.

Άρης: Οι ελληνικές λύσεις για τον πάγκο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνέχεια πιάνει πάλι… νησί, μετακομίζοντας στην Κέρκυρα, όπου συνεχίζει στα τέλη της σεζόν 2013-14 κερδίζει τον δεύτερο προβιβασμό της καριέρας του στα «σαλόνια» της Superleague. Παραμένει στον πάγκο της και την επόμενη χρονιά, επιστρέφει στην Αθήνα για χάρη του Ατρομήτου (2015-16) και μετά τον τερματισμό της παρουσίας στο Περιστέρι, αναλαμβάνει εκ νέου την Κέρκυρα για τη σεζόν 2016-17 και πέρυσι, πηγαίνει… πλατεία, συνεχίζοντας στον Πανιώνιο.

Συνολικά, στο βιογραφικό του έχει καταγράψει 123 αγώνες στη Superleague και 195 στη Football League, ενώ έχει κοουτσάρει Ατρόμητο και Πανιώνιο σε 8 διεθνείς αναμετρήσεις. Με τους Περιστεριώτες πανηγύρισε τη μοναδική πρόκριση στην ιστορία του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΪΚ (ακολούθησε ο αποκλεισμός από τη Φενερμπαχτσέ), ενώ το προπερασμένο καλοκαίρι, στον πάγκο πλέον του Πανιωνίου, ξεπέρασε με δύο νίκες το εμπόδιο της Γκόριτσα, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, να αποκλείει τους Νεοσμυρνιώτες στη συνέχεια με δύο νίκες με 1-0.

Φυσικά στον Άρη εξετάζονται και εναλλακτικές επιλογές. Στόχος της διοίκησης είναι να έχει τελειώσει το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ερέρα: "Πιο μικρός ο Άρης από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό"
Άρης: Διαψεύδει για τον "απλήρωτο" Ερέρα
Ξέσπασμα Πάκο Ερέρα στο Sport24.gr: "Δεν εννοούσα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ