ΑΡΗΣ

Άρης: Οι απουσίες αλλάζουν τα πλάνα του Ενινγκ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο την Πέμπτη (19/12, 17.15), με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών να περιορίζουν τις επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο την Πέμπτη (19/12, 17.15) στο Κλεάνθης Βικελίδης για τη 15η αγωνιστική της Super League 1. Ο Μίκαελ Ένινγκ καταστρώνει τα πλάνα του, όμως οι σημαντικές απουσίες των "κιτρινόμαυρων" τον περιορίζουν σχετικά με τη βασική ενδεκάδα που θα επιλέξει.

Η απόφαση να εκτίσει την ποινή του ο Σούντγκρεν με την ομάδα της Μαγνησίας φέρνει ντόμινο αλλαγών, αφού τιμωρημένος είναι και ο Χαβιέ Ματίγια. Αυτόματα δημιουργείται θέμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς το κενό του Σούντγκρεν πιθανότατα θα καλύψει ο Λούκας Σάσα.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πάρουν φανέλα βασικού στο κέντρο οι Τόνσο και Μπα. Εάν όμως ο Βραζιλιάνος παίξει στα χαφ, τότε το κενό στα δεξιά της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Ρόουζ ή Σόουζα, με τον Δεληζήση να περνά στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Βέλεθ.

Στην επίθεση, οι Φετφατζίδης, Γκάμα και Ιντέγε θεωρούνται σίγουροι, ενώ παίζεται μία θέση μεταξύ των Λάρσον και Ντιγκινί για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Κόρχουτ που χθες προπονήθηκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ