ΑΡΗΣ

Άρης: Ο τραυματισμός του Κόρχουτ χαλάει τα πλάνα του Ένινγκ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Μίχαϊ Κόρχουτ να είναι αμφίβολος και τον Μπράουν Ιντέγε να επιστρέφει μετά την τιμωρία του.

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο (14/12, 17.15) στο Γεντί Κουλέ για την 14η αγωνιστική της Super League 1. Oι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να κάνουν ένα καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, μετά το τέλος του πρώτου γύρου που τους βρίσκει στην 7η θέση με 18 βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως οι "κίτρινοι" θα μπορούσαν να βρίσκονται πιο ψηλά βάση της εικόνας αλλά και της απόδοσής τους, όμως κάποια ατομικά λάθη και ατυχίες τους έχουν αφήσει πίσω.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Μίκαελ Ένινγκ είδε τον Μπράουν Ιντέγε να επιστρέφει μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ, όμως όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον Μίχαϊ Κόρχουτ που έχει ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ο Ούγγρος έχει ξεκινήσει ήδη ατομικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο θα ακολουθήσει και τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Στα αγωνιστικά, θέση στο βασικό σχήμα θα πάρει στα σίγουρα ο Μπράουν Ιντέγε, με τον Λάρσον λογικά να μένει στον πάγκο, εκτός εάν περάσει στα άκρα. Ο Χουλιάν Κουέστα ίσως κάνει την επανεμφάνισή του στο ματς με τον ΟΦΗ μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε επιβληθεί, ενώ εάν ο Κόρχουτ δεν ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, τη θέση του θα πάρει ο Λούκας Σάσα, όπως έγινε και στο Περιστέρι. Τη θέση του Βραζιλιάνου Σάσα στο χώρο του κέντρου θα καλύψει ο Αμπού Μπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ