ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Μανσίνι συμφώνησε και έρχεται Θεσσαλονίκη

Άρης: Ο Μανσίνι συμφώνησε και έρχεται Θεσσαλονίκη

Ο Ντάνιελ Μανσίνι είναι πιο κοντά από ποτέ στον Άρη. Ο 22χρονος συμφώνησε με τους κίτρινους και απομένει το τελικό "οκ" της Μπορντό για την καταβολή των χρημάτων, ώστε να ολοκληρωθεί το deal και να πέσουν οι υπογραφές.

Ολοκληρώθηκε το βασικό σκέλος της συμφωνίας μεταξύ Άρη, Μπορντό και Ντανιέλ Μανσίνι. Οι τρεις πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται στη χώρα μας τις προσεχείς ημέρες για να τελειώσει τη μεταγραφή του στους "κίτρινους". Αυτό που απομένει, είναι το τελικό "οκ" της Μπορντό για την καταβολή των χρημάτων.

Όπως είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Sport24.gr ο Μαντσίνι στις 20/8, το εντός έδρας ματς του Άρη με την Μόλντε έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να πάρει την απόφαση να πει το "ok" για να παίξει ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη στην Super League 1.

"Παρακολούθησα από την τηλεόραση τη ρεβάνς με τη Μόλντε για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και μόλις είδα την ατμόσφαιρα στο Βικελίδης είπα ναι, θα πάω να παίξω στον Άρη. Η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν από την απόλυτη ανατροπή, αλλά δεν έγινε. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ