ΑΡΗΣ

Άρης: O Ιντέγε ζήτησε από τον Ένινγκ να μπει αποστολή

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράουν Ιντέγε ζήτησε από τον προπονητή του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, να τον συμπεριλάβει και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για την εκτός έδρας ρεβάνς με τον Ατρόμητο παρά το γεγονός ότι μόλις τη Δευτέρα (11/2) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από 20 ημέρες απουσίας.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Ατρόμητο (13/2, 19:00) στο Περιστέρι για τη ρεβάνς του 0-0 του Κλεάνθης Βικελίδης στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπράουν Ιντέγε μόλις τη Δευτέρα (11/2) μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Ένινγκ μετά από είκοσι ημέρες απουσίες. Ο 31χρονος Νιγηριανός παρά το γεγονός ότι έλειψε αυτό το διάστημα μίλησε με τον Γερμανό προπονητή των κίτρινων και του ζήτησε να είναι στην αποστολή!

Πιθανότατα, έτσι, θα γίνει. Ο Αφρικανός θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Ιντέγε προφανώς δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, πιστεύει ωστόσο ότι ως αλλαγή μπορεί να βοηθήσει - ανάλογα και με τις ανάγκες του ματς - τους κίτρινους.

Η τελευταία συμμετοχή του Ιντέγε ήταν στις 19 Ιανουαρίου στην εκτός έδρας ήττα (4-2) από τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League 1. Έχει πετύχει 6 γκολ σε 17 ματς την τρέχουσα σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ