ΑΡΗΣ

Άρης: Νέοι μνηστήρες βάζουν εμπόδια για Μανσίνι

Άρης: Νέοι μνηστήρες βάζουν εμπόδια για Μανσίνι

Ομάδες από τη Γαλλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες για τον Ντανιέλ Μανσίνι με αποτέλεσμα να περιπλέκεται η περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού μέσου για τον Άρη.

Ο Άρης είχε συμφωνήσει τόσο με τον Ντανιέλ Μανσίνι, όσο και με την Μπορντό. Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος πήγε προς τα πίσω την υπόθεση του 22χρονου Αργεντινού μέσου των Γιρονδίνων.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νοτιοαμερικανό, τον οποίον δεδομένα έχει στις προτεραιότητές της η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπλεχτεί λίγο η κατάσταση γύρω από τη μεταγραφή και να θολώσει εκ νέου το τοπίο. Ο Άρης σε κάθε περίπτωση όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση, αλλά συνεχίζει την προσπάθειά του να κάνει δικό του τον Μανσίνι.

Ο στόχος του Άρη είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1996, έχει ύψος 1.72 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νιούελς και Τουρ. Πέρυσι έκανε 38 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ