ΑΡΗΣ

Άρης: Μπήκε ο Λάρσον και βλέπει ΑΕΛ

Άρης: Μπήκε ο Λάρσον και βλέπει ΑΕΛ

Ο Σουηδός εξτρέμ, Ντάνιελ Λάρσον, έβγαλε την προπόνηση της Δευτέρας (22/7) και είναι πιθανό όχι να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το πρώτο ματς με την ΑΕΛ, αλλά και ν' αγωνιστεί σ' αυτό (25/7, 21:30).

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται στον Άρη καθώς πλησιάζει το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας, την Πέμπτη (25/7, 21:30) με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το κανονικό πρόγραμμα της Δευτέρας (22/7) έβγαλε για τους κίτρινους, οι οποίοι έμαθαν ότι θα παίξουν με Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι στον τρίτο προκριματικό σε περίπτωση που περάσουν το εμπόδιο της κυπριακής ομάδας, ο Ντάνιελ Λάρσον.

Ο 32χρονος Σουηδός εξτρέμ δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σάββα Παντελίδη. Έτσι κι αλλιώς είναι στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τα νέα για τον τραυματισμό του στις 9 Ιουλίου δεν ήταν ευχάριστα, αλλά η αποθεραπεία του ήταν πολύ γρήγορη. Μάλιστα όχι μόνο πιθανότατα θα είναι στην αποστολή, αλλά ίσως και ν' αγωνιστεί (ως αλλαγή) στο ματς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ