ΑΡΗΣ

Άρης: Μπάσιμο της Νιούελς για Ιμπάνιες

Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Club Brugge player Marcos Camozzato challenges NK Dinamo Zagreb player Luis Ibanez, during the Europa League group D match, in Bruges, Belgium, Thursday, Nov. 4, 2010. (AP Photo/Francois Walschaerts) AP

Η Νιούελς Ολντ Μπόις επιδιώκει τις τελευταίες ώρες τον επαναπατρισμό του Λουίς Ιμπάνιες, τον οποίον δεδομένα προσπαθεί ν' αποκτήσει ο Άρης. Δύσκολα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (9/7) ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μπακ.

Ο Λουίς Ιμπάνιες είναι η πρώτη - αλλά ταυτόχρονα και η πιο δύσκολη - επιλογή του Άρη για την ενίσχυση στο αριστερό αμυντικό άκρο όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sport24.gr.

Άλλωστε, ο 30χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ μέσα από τις δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι θα ήθελε ν' αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Ξέρω ότι έχει πίεση. Πολλοί δεν αντέχουν την πίεση, εγώ τη βρίσκω με την πίεση. Εάν δεν μου άρεσε, δεν θα ήμουν στην Μπόκα, τη Ράσινγκ, την Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τον Ερυθρό Αστέρα", υποστήριξε ο Λουίς Ιμπάνιες.

Ο Νοτιοαμερικανός έριξε έτσι κι αλλιώς αρκετά τις απολαβές του σε σχέση με εκείνες στην Τράμπζονσπορ κι έβαλε σε δεύτερη μοίρα την εξαιρετική της Ντενιζλίσπορ για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί κρούση από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η ομάδα από το Ροσάριο επιδιώκει τον επαναπατρισμό του. Ο Άρης επιμένει για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος μοιάζει να περιμένει οριστικές εξελίξεις με τους κίτρινους πριν εξετάσει τις άλλες προτάσεις.

Σ' αυτό το πλαίσιο το προγραμματισμένο για την Τρίτη (9/7) ταξίδι του πεθερού κι εκπροσώπου του για τη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα πραγματοποιηθεί.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ