ΑΡΗΣ

Άρης: Μιλά με τους Ισπανούς πριν απαντήσει ο Γκούτι

Άρης: Μιλά με τους Ισπανούς πριν απαντήσει ο Γκούτι

Ο Γκούτι βρίσκεται σε επαφή με τους Ισπανούς παίκτες του Άρη (Κουέστα, Ματίγια, Βέλεθ, Μενέντεθ) για να πάρει πληροφορίες πριν απαντήσει στην πρόταση του Άγγελου Χαριστέα ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, είχε και δεύτερη συνάντηση με τον Γκούτι, επέστρεψε Θεσσαλονίκη το βράδυ τη Δευτέρας και εντός της Τρίτης (10/9) περιμένει την απάντηση του 42χρονου Ισπανού.

Ο πρώην τεχνικός των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην βοηθός του Σενόλ Γκιουνές στον πάγκο της Μπεσίκτας βρίσκεται σε επαφή τις τελευταίες ώρες με τους συμπατριώτες του παίκτες της ομάδας.

Έχει, δηλαδή, ανοικτή επικοινωνία με τους Χουλιάν Κουέστα, Άλεξ Μενέντεθ, Φραν Βέλεθ και Χαβιέρ Ματίγια πριν προχωρήσει στη λήψη της οριστικής απόφασης.

Ο Γκούτι έχει ενημερωθεί από τον Άγγελο Χαριστέα για το πρότζεκτ της ομάδας, ωστόσο θέλει επιπλέον πληροφορίες καθώς είναι η πρώτη φορά που του ανοίγεται η προοπτική να δουλέψει στη χώρα μας.

Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι 50% - 50%. Σε κάθε περίπτωση stand by βρίσκεται μία εκ των δύο εναλλακτικών σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ