ΑΡΗΣ

Άρης: Μένει και ο Γκάμα

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπρούνο Γκάμα συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη. "Δεν χρειάστηκαν ούτε πέντε λεπτά", όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ΠΑΕ στα social media.

Μετά τους Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια και ο Μπρούνο Γκάμα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, και κατέληξαν σε συμφωνία.

Μια συμφωνία που δεν ήλθε με δυσκολία, άλλωστε φάνηκε κι από το ταξίδι που έκανε ο Ίβηρας για την Ελλάδα. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά και στην ανάρτηση της ΠΑΕ στους λογαριασμούς της στα social media: "Δεν χρειάστηκαν ούτε πέντε λεπτά...".

Την Πέμπτη (20/8) αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο και 32χρονος Πορτογάλος πρώτος σκόρερ της περυσινής σεζόν για τους κίτρινους να τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Ένινγκ.

"Δεν χρειάστηκαν ούτε 5 λεπτά... Άλλωστε η καρδιά τους λέει ΑΡΗΣ... Δώσανε τα χέρια και αύριο πέφτουν οι υπογραφές...", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης της ΠΑΕ Άρης συνοδεύοντας τη φωτογραφία των Καρυπίδη και Γκάμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ