ΑΡΗΣ

Άρης: Με Δεληζήση στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δεληζήσης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ο Μίχαελ Ένινγκ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (2/11, 19:30). Εκτός ο Νίκο Μαρτίνες. Ίδια ενδεκάδα από τον Γερμανό, παίρνει χρόνο ο Μαντσίνι.

Ο Άρης ταξιδεύει από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 (2/11, 19:30).

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Δεληζήσης, μπήκε στην προπόνηση της Πέμπτης (31/10) και όπως αναμενόταν ο Μίχαελ Ένινγκ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Ο 53χρονος Γερμανός προπονητής θα διατηρήσει - όπως παραδέχθηκε - την ίδια ενδεκάδα για τρίτο διαδοχικό ματς (Έμαν, Σούντγρκεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα, Ντιγκινί, Ιντέγε).

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Ντανιέλ Μαντσίνι, τον οποίον ο Ένινγκ θέλει να δει. Εκτός έμεινε ο συμπατριώτης του, Νίκο Μαρτίνες, σε έναν αποκλεισμό μήνυμα όπως όλα δείχνουν. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ