ΑΡΗΣ

Άρης: Με βασικό Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Σάσα εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην ΑΕΛ κι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Άρη για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10, 19:30). Δεν προσανατολίζεται σε περαιτέρω αλλαγές ο Τόλης Τερζής.

Ο Άρης καλείται ν' αφήσει πίσω του την ήττα (2-3) από την ΑΕΛ και να επικεντρωθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/10, 19:30) για την έκτη αγωνιστική της Super League 1.

Ο Τόλης Τερζής έχει ξανά στη διάθεσή του τον Σάσα, ο οποίος έλειψε από το ματς με την ομάδα της Λάρισας καθώς εξέτισε την τιμωρία του για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο προπονητής των κίτρινων, Τόλης Τερζής, θα επαναφέρει τον 29χρονο Βραζιλιάνο στην ενδεκάδα της ομάδας του. Άλλωστε, ο ρόλος του στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κρίνεται τουλάχιστον κομβικός.

Ο Τερζής δεν προτίθεται ν' αλλάξει τη διάταξη, ούτε να κάνει άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Θεωρεί ατυχές το ματς με την ΑΕΛ και συνεχίζει να εμπιστεύεται τους παίκτες που τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στα δυο προηγούμενα ντέρμπι.

Εξάλλου αυτό το ματς θα είναι ιδιαίτερο για δυο κίτρινους. Μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να έχει αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά για τον Μπράουν Ιντέγε είναι η πρώτη φορά που τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ