ΑΡΗΣ

Άρης: Με Τόνσο στην αποστολή για Τούμπα

Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Μαρτίν Τόνσο στο ματς του Άρη με τον Απόλλωνα Λεμεσού EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόνσο συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (22/9, 18:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1. Τα πλάνα ενδεκάδας του Τόλη Τερζή.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα )22/9, 18:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1. Ο Τόνσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των κίτρινων, όμως δεν αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Τόλη Τερζή για τη μάχη κόντρα στον Δικέφαλο.

Ο Άρης προέρχεται από το εμφατικό 4-0 με τον Παναθηναϊκό και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, θυμίζοντας πως πέρυσι απέσπασε δυο φορές 1-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Η αποστολή έχει ως εξής: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήζης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία, ο Σούντγρκεν το δεξί αμυντικό άκρο, ο Κόρχουτ το αριστερό κι ενδιάμεσά τους οι Βέλεθ και Ροζ. Οι Ματίγια και Σάσα θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Φετφατζίδης θα έχει πιο κεντρικό ρόλο, ενώ ο Ντιγκινί θα μείνει στο δεξί φτερό. Ο Ιντέγε είναι αμετακίνητος στην επίθεση.

Ο αστερίσκος βρίσκεται στο αριστερό φτερό. Το προβάδισμα βρίσκεται στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος άλλωστε ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στο τριφύλλι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ