ΑΡΗΣ

Άρης: Με Τερζή και στην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να καθίσει στον πάγκο του Άρη στο επικείμενο (22/9, 18:30) ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Άρης πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του απέναντι στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο "Κλ. Βικελίδης" και πηγαίνει με... αέρα στο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (22/9, 18:30), θυμίζοντας πως πέρυσι δυο φορές κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1 και 1-1 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Η νίκη των κίτρινων κρατάει στην παρούσα φάση τον Τόλη Τερζή στον πάγκο της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο με τους πράσινους, έχει ψυχολογία και μομέντουμ και θέλει να το εκμεταλλευτεί απέναντι στον αιώνιο συμπολίτη αντίπαλο.

Άλλωστε, κόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον επόμενο προπονητή της ομάδας και γι' αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις. Η λογική λέει ότι ο Τερζής θα προετοιμάσει όλη την εβδομάδα τους ποδοσφαιριστές για το κρίσιμο ματς με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ξέρει τους ποδοσφαιριστές και τα αποδυτήρια, γνωρίζει τα δεδομένα, κέρδισε πόντους από το 4-0 με το τριφύλλι, επομένως θα κοουτσάρει τον Αρη στην Τούμπα, με την ελπίδα όλων να δοθεί συνέχεια στα καλά αποτελέσματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ