ΑΡΗΣ

Άρης: Με συνταγή Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη

Άρης: Με συνταγή Ολυμπιακού κόντρα στην Ξάνθη

Ο Άρης αναμετράται με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" την Κυριακή (20/10, 17:00), με τον Μίκαελ Ένινγκ να σκέφτεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα με το ματς απέναντι στο Ολυμπιακό.

Ο Άρης παίζει εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" την Κυριακή (20/10, 17.00), με τον Μίκαελ Ένινγκ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων". Ο Γερμανός τεχνικός έχει μόλις λίγες μέρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και σίγουρα θέλει να μπει με το δεξί, πετυχαίνοντας νίκη, κάτι που χρειάζεται επειγόντως ο σύλλογος.

Αυτήν την στιγμή, ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ψάχνει αντίδραση, έτσι ώστε να ξεκολλήσει από την ένατη θέση της βαθμολογίας, με συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών σε επτά παιχνίδια.

Ο Ένινγκ προσανατολίζεται στο να παρατάξει τους ίδιους που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ξάνθη, αφού δεν δείχνει πρόθυμος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Ενδεχομένως, να υπάρξει μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, αφού δείχνει προβληματισμένος όσον αφορά στη λειτουργία των δύο στόπερ.

Οι προπονήσεις γίνονται σε πιο εντατικό ρυθμό, ενώ ο 54χρονος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στις στημένες φάσεις, αφού έχει διακρίνει πως αυτό είναι ένα από τα σημεία που "πονάει" η ομάδα του.

Χαμόγελα υπήρχαν για την επιστροφή του Γιάννη Φετφατζίδη και του Φαμπιάν Έμαν στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Ένινγκ.

Αμφότεροι αναμένεται να έχουν θέση στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για το παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον 21χρονο Έμαν να ετοιμάζεται για βασικός κάτω από τα δοκάρια, λόγω του τραυματισμού του Κουέστα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ