ΑΡΗΣ

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίχαελ Ένινγκ άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (01/03, 19.00) έξι παίκτες ενόψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1 (01/03, 19.00). Ο Μίχαελ Ένινγκ άφησε εκτός αποστολής έξι παίκτες στο πλαίσιο του ροτέισον για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Έτσι, ο Γερμανός κόουτς άφησε εκτός τους Κουέστα, Δεληζήση, Φραν Βέλεθ, Κόρχουτ και Ιντέγε.

Αναλυτικά, η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γερμανός τεχνικός: "Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Έχμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Ούγκο Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Μαρτίνες, Αμπού Μπα, Τόνσο, Σάντγκρεν, Ντουρμισάι, Φετφατζίδης, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνης"

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ