ΑΡΗΣ

Άρης: Με οδηγό την περσινή σεζόν στην Τούμπα

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) ΕUROKINISSI

Ο Άρης αναμετράται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18:30) για την 4η αγωνιστική της Super League 1. Διαβάστε τα πλάνα του Τόλη Τερζή για το πώς θα καταφέρει η ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Το 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και ο Άρης καλείται να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει μονάχα το πώς θα καταφέρει (και) φέτος να αποδράσει από την Τούμπα με ένα καλό αποτέλεσμα. Άλλωστε, οι κίτρινοι δυο φορές την περσινή σεζόν κατάφεραν να φύγουν με το 1-1 στις αποσκευές τους, αν και βρέθηκαν και τις δυο φορές πίσω στο σκορ.

Ο Τόλης Τερζής γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και προσπαθεί να ετοιμάσει όσο καλύτερα το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, ώστε να φύγει αλώβητη από την έδρα του νταμπλούχου, που θέλει να κάνει το 4Χ4 και να παραμείνει στην κορυφή του πίνακα.

Ένα ντέρμπι με ιδιαιτερότητες όπως όλα τα ΠΑΟΚ - Άρης, με τους φιλοξενούμενους να... σηκώνουν πολύ το θέμα διαιτησία τις προηγούμενες ημέρες, αφού δεν ήθελαν τον Τάσο Σιδηρόπουλο, όμως οφείλουν πλέον να κοιτάξουν μονάχα το ματς και τίποτα άλλο. Ο αποπροσανατολισμός μόνο κακό θα κάνει στον Άρη.

Αναφορικά με την ενδεκάδα του ντέρμπι, ο Κουέστα θα βρίσκεται στο τέρμα, ο Σούντγρκεν δεξιά στην άμυνα, ο Κόρχουτ αριστερά και οι Βέλεθ - Ροζ θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ. Οι Ματίγια και Σάσα θα βρίσκονται στον άξονα, ο Φετφατζίδης θα έχει πιο κεντρικό ρόλο, ενώ ο Ντιγκινί θα είναι δεξιός εξτρέμ. Ο Ιντέγε θα ξεκινήσει μπροστά, ενώ για τα αριστερά προβάδισμα έχει ο Μπρούνο Γκάμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ