ΑΡΗΣ

Άρης: Με Μαρτίνες και Μπα υποδέχεται την ΑΕΛ

Άρης: Με Μαρτίνες και Μπα υποδέχεται την ΑΕΛ
Μαρτίνες MOTIONTEAM

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο (17:15) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την ΑΕΛ ο Άρης. Στη διάθεση του Τερζή οι Μαρτίνες, Μπα.

Τρία νέα πρόσωπα έχει σε σχέση με την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ της περασμένης εβδομάδας η αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17:15 NOVASPORTS) με την ΑΕΛ.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Σάσα που αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Κουέστα που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο. Αντίθετα στην 20άδα που επέλεξε ο Απόστολος Τερζής είναι ο Τσιλιγγίρης ως δεύτερος γκολκίπερ και οι Μαρτίνες, Μπα.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Έμαν, Τσιλιγγίρη, Βέλεθ, Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγιε, Δεληζήση, Φετφατζίδη και Κωνσταντινίδη.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λάρισα θα διατίθενται αύριο, Σάββατο, από τηνARIS F.C. Boutiqueαπό τις10:00και από τις13:00και από ταεκδοτήριατου γηπέδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ