ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ιντέγε κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με Ιντέγε κόντρα στη Λαμία

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (22/2, 20:00) με τον Μπράουν Ιντέγε να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Άρης φιλοξενείται από τη Λαμία (22/2, 20:00) για την 25η αγωνιστική της Super League και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την αποστολή των "κιτρίνων".

Στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού τίθεται ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται ακόμη 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας) για το αυριανό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Λαμίας (20:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Bruno Gama, Ideye, Diguiny, Matilla, Mancini, Lucas Sasha, Korhut, Martinez, Abou Ba, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ